penger på minuttet

På den annen side, hvis du tar et større forbrukslån med en nedbetalingstid på 5 år, kan du for eksempel få en rente på rundt 15%. 120.000 danske kroner, med en effektiv rente på 15,86% og en nedbetalingstid på 5 år koster til sammen 170.588 DKK eller 50.588 DKK i lånekostnader. Renten er betydelig lavere, men med et høyere lånebeløp og lengre tilbakebetalingstid er kostnadene for å låne i forhold til lånebeløpet høyere.


Hvordan søker jeg om ett lån på minuttet?

Hvis du er rask, kan du selvfølgelig søke om et sikret lån for øyeblikket. Det er enkelt å søke om forbrukslån, enten direkte på utlåners nettsted eller gjennom et forsyningsside som Lendo. Du må oppgi informasjon om din personlige økonomi samt ønsket lånebeløp og tilbakebetalingstid.

Når du har signert med BankID – og autorisert utlåner å hente kredittinformasjonen din – må du vente på at søknaden blir behandlet. Informasjonen du ga, blir deretter sjekket mot kravene til de forskjellige bankene for lånesøkere. Hvis du automatisk blir godkjent, vil du raskt få svar, men du bør ikke forvente å få et lån på minuttet